IMG_5094_1200
fot. Materiały Prasowe Miele
LukaszKedzior
12/06/2015

W kuchni z Beatą Sadowską

„I jak tu nie jeść!” to tytuł nowej książki Beaty Sadowskiej – dziennikarki, która promuje zdrowy styl życia i motywuje innych zmiany kulinarnych nawyków. Do takiej zdrowej zmiany autorka przekonywała także podczas warsztatów kulinarnych dla dziennikarzy, które zorganizowała wspólnie z marką Miele

Beata Sadowska twierdzi, że „nie lubi miarek i  wiernego trzymania się przepisów”. Dzięki tej naturalności i dystansowi w podejściu do gotowania, przyrządzanie zaproponowanych dań  staje się czystą przyjemnością.
Udowodnili to również dziennikarze pism lifestylowych, którzy 10 czerwca spotkali się w salonie Miele, aby wspólnie z autorką przyrządzić wybrane potrawy z książki. Podczas tej kulinarnej wyprawy przyrządzili m.in. soczewicę z granatem, hummus z papryką i brownie z fasoli. Atmosfera warsztatów była iście domowa i radosna- gotowanie przecież to frajda, a nie smutny obowiązek, jak przekonuje Beata Sadowska w swoim poradniku.

IMG_5094_1200
IMG_5094_1200

Komentarze Dodaj komentarz (1)

  1. Dagmara 05/11/2018 18:21

    CytujSkomentuj

    Bardzo lubię Panią Beatę Sadowską za jej uśmiech i pozytywne spojrzenie na świat. Poza tym, wydaje się być bardzo sensowną i z głową ;) osobą. Ja wiem że teraz jest mnóstwo osób z kręgu dziennikarskiego i blogerskiego, które się postanowiły zająć tym tematem, ale wiem też że Pani Beata się interesuje tą tematyką nie od wczoraj. Ciekawe czy warsztaty to była jednorazowa sprawa czy może będzie ponowiony temat bo bym chętnie poszła.

Dodaj komentarz

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.