toskania_ikona
JJ
15/05/2013

sEKSowna Kuchnia Włoska III

Toskania to kraina płynąca młodym winem i zielonkawą oliwą. W 3. numerze bezpłatnego dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska (dostępny razem z 16. numerem EksMagazynu) Justyna Czekaj-Grochowska, autorka przepisów i właścicielka marki Portobello zaprasza do kuchni prosto z tego malowniczego i pełnego uroku regionu Włoch

„Apetyt rośnie w miarę jedzenia” zwykli mawiać mieszkańcy Toskanii. Przyglądając się daniom i smakom z Florencji i innych znanych miejsc z tego regionu nie sposób nie zgodzić się z tym twierdzeniem. O zwyczajach kulinarnych i najciekawszych potrawach przeczytacie w 3. numerze sEKSownej Włoskiej Kuchni.

W bezpłatnym dodatku znajdziecie przepisy na dwa rodzaje bruschetty, świeży makaron z karczochami i przepyszny deser – zuppa inglese. Smacznego!

Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 16. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W 3. numerze prezentujemy dania z regionu Toskanii.

toskania_ikona
toskania_ikona

Dodaj komentarz

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.