oli_ikona
Ela Prochowicz
29/03/2014

Oli-Oli oliwa rewolucja w kuchni!

Dzięki olejom Oli-Oli gotowanie staje się prostsze. Użycie minimalnej ilości olejów podczas smażenia , pieczenia czy grillowania – mięsa, ryb lub warzyw, nie powoduje przywierania ich do powierzchni patelni, garnka czy rusztu, ponadto produkt nie zawiera cholesterolu i konserwantów!

Produkt ten ze względu na specyficzne metody produkcji objęte tajemnicą , jest wytwarzany w USA i do tej pory nikt inny w tej postaci nie potrafi go wytwarzać. Dzięki olejom Oli-Oli gotowanie staje się prostsze. Użycie minimalnej ilości olejów podczas smażenia , pieczenia czy grillowania – mięsa, ryb lub warzyw, nie powoduje przywierania ich do powierzchni patelni, garnka czy rusztu, ponadto produkt nie zawiera cholesterolu i konserwantów.Podczas pieczenia fantastycznie utrzymuje na powierzchni mięs przyprawy, przez co mięsa są aromatyczne i nie wysuszone. Jest łatwy i praktyczny w użyciu zwłaszcza w warunkach przygotowania posiłku w ogrodzie, na wycieczce czy biwaku, w dużym pośpiechu. Posiada właściwości bardzo mocno wspomagające i ułatwiające zdrowe odżywianie, co w dzisiejszych czasach nie jest bez znaczenia. Pozwala na użycie niewielkiej ilości tłuszczu do przygotowania smacznego posiłku.

Zalety

Nie przywierają do powierzchni
Konsystencja olejów Oli-Oli sprawia, że żywność w czasie smażenia nie przywiera do powierzchni naczyń. Ułatwiają czyszczenie i mycie naczyń. Patelnie i sztućce można wycierać do czysta bez użycia płynu i skrobania.

Doskonałe w dietach
Oleje Oli-Oli mają wspaniały smak i mogą być spożywane nawet w najbardziej wymagających dietach. Dzięki nim nie musisz używać   oleju, smalcu, tłuszczu, margaryny. Nie zawierają cholesterolu, sody ani tłuszczu. To nisko kaloryczny sposób na smażenie. Zawierają o 95% kalorii mniej niż masło, margaryna lub olej na jednostkę.

Ekonomiczne i bezpieczne
Łatwe do użycia na patelni, garnku, grillu i nawet w naczyniach używanych w kuchenkach mikrofalowych. Chronią naczynia teflonowe i zapobiegają zadrapaniu ich powierzchni.

GAMA PRODUKTÓW

Oli-Oli olej rzepakowy do smażenia

Zawiera czysty olej z oliwek i lecytynę (naturalny roślinny składnik fasoli sojowej, który zapobiega przyleganiu do powierzchni naczyń).

Skład
Czysta oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), gaz wypychający.




Oli-Oli olej sojowy z mąką
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia. Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką” jednocześnie, szybko i równo.

Skład
Olej sojowy* lecytyna, mąka, gaz wypychający.




Oli-Oli oliwa z oliwek w aerozolu

Skład
Czysta oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), gaz wypychający.



Oli-Oli olej rzepakowy o smaku masła

Skład
Olej rzepakowy*, lecytyna, smak masła, beta karoten, woda, gaz wypychający.
Zawiera soję.



Producent:

www.euro-goal.pl


oli_ikona
oli_ikona

Dodaj komentarz

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.