kuchniawloskaikona
Fot. Justyna Czekaj-Grochowska, właścicielka marki Portobello/ Fot. Michał Łepecki
Ela Prochowicz
16/01/2013

Słodka czekolada

Tego trzeba po prostu spróbować! W cyklu sEKSowna Kuchnia Włoska prezentujemy przepis na pyszny i prosty deser. Jego autorką jest Justyna Czekaj-Grochowska, właścicielka marki Portobello. Więcej przepisów kuchni włoskiej znajdziecie w dodatku kulinarnym, który od 14. numeru można znaleźć w każdym EksMagazynie i restauracjach Portobello w Krakowie

Przepis pochodzi z dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska, który jest dostępny bezpłatnie wraz z 14. numerem EksMagazynu oraz w restauracjach Portobello w Krakowie. W 1. numerze dodatku prezentujemy dania z regionu Wenecji.

kuchniawloskaikona
kuchniawloskaikona

Dodaj komentarz

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.