portobello_ikona2
Ela Prochowicz
20/04/2013

Chrupiąca przystawka

Na pobudzenie apetytu polecamy dwa rodzaje bruschetty. Przepis pochodzi z 3. numeru bezpłatnego dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska (dostępny razem z 16. numerem EksMagazynu) autorstwa Justyny Czekaj-Grochowskiej, właścicielki restauracji Portobello

Przepis pochodzi z dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska nr 3, który jest dostępny bezpłatnie wraz z 16. numerem EksMagazynu oraz w restauracjach Portobello w Krakowie. W 3. numerze dodatku prezentujemy dania z regionu Toskanii.


Więcej informacji: www.portobellokrakow.pl

Adres restauracji:

ul. Królowej Jadwigi 248

Kraków

portobello_ikona2
portobello_ikona2

Dodaj komentarz

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.